2011 m. balandžio 25 d., pirmadienis

Post mortem

Patrik Budenz savo fotografijų cikle "Post mortem" užfiksavo šiuolaikinę mirtį: vienišą, šaltą ir žiaurią. Nors prie mirties, rodos, mes esam pripratę, kad net yra vieni niekai nužudyti žmogų (kad ir virtualybėje), bet su tikrąja mirtimi visi vengia susidurti. Seneliai paliekami tam tikrose institucijose merdėti, o svetimi žmonės kūną paruošia laidotuvėms. Net man šis projektas toks šiurpus, kad net skrandis susitraukia antrąkart į šias nuotraukas žvelgiant...






2011 m. balandžio 24 d., sekmadienis

Naujausias būdas pasipelnyti iš vampyrų

Tai nauja plastinės chirurgijos procedūra, vadinama "Vampire Face Lift". Visa esmė, kad sumoki apie tūkstantį dolerių ir per keliolika minučių tau į veidą suvaro tavo kraują. Plačiau.


Vampyrų gerbėjams – kvepalai, kvepiantys krauju



Italijos parfumerijos žvaigždės Antonio Zuddas ir Giovanni Castellis sukūrė provokuojančią kvepalų liniją, kurią sudaro keturi kvapai, kurių koncepcija ir sudėtis paremta skirtingų žmogaus kraujo grupių formule.
Kiekviename kvepalų buteliuke pirkėjai ras bent dalelę tikro žmogaus kraujo, sumišusio su gėlių ir medžių aromatais.„Kraujas – tai žmonijos gyvenimo principas. Kraujas kvepaluose simbolizuoja pasaulio evoliuciją“, – sakė kvepalų kūrėjai. Parfumerijos gamintojai paneigė, kad šie kvepalai gali patraukti vampyrų dėmesį.Tačiau tai – tik viena medalio pusė. Tyrimuose su kvepalais dalyvavęs vampyru save pristatantis Atlantos gyventojas Merticus (32), kuris jau kelerius metus geria tik 0 kraujo grupės žmonių kraują, teigė, jog jis puikiausiai užuodžia žmogaus kraujo grupę ir jam tinkantis kraujas jį itin traukia.Tad mergina pasikvėpinusi 0 kraujo grupės kvepalais, tiesiog išvarytų vampyrą iš proto.Kita vampyrų asociacijos narė Meredith Woerner iš Niujorko teigė, kad niekada cheminis preparatas neatstos tikro kraujo kvapo, tad kvepalai vampyrams tikrai nedarys didelio efekto.„Tai tas pats, kas gerti sintetinį kraują. Tai nedarys jokios įtakos mums“, – teigė vampyrė.


via

Keliaujant per siaubo knygų viršelius

Šikšnosparnžmogis

Aš tikriausiai niekad ir nepaaiškinau, kodėl čia vis kišu tą šiksnorparnžmogį. O tiesa tokia paprasta: meilė vampyrams, šikšnosparniams ir burtoniškam Betmenui meilė užgimė panašiu metu :)









Su prisikėlimo diena

Su prisikėlimo diena, mielieji. Nors pati kiaušinių šiemet nedažiau, tikiuosi, kad kažkas pasismagino šia tema.
Tuo pačiu galiu pasiteisinti, kad blogas šiek tiek apleistas dėl artėjančio mokslų galo (rimtąja prasme), bet jis dar sulauks savo velykiškos dienos :)





2011 m. balandžio 23 d., šeštadienis

Kapinaitės

Man taip patinka vaikščioti po gražias kapines, kurios gali pasipuikuoti retais mauzoliejais. Štai Vilniuje yra be galo nuostabu pasivaikščioti šiltą vakarą po Bernardinų kapinaites, kurios dabar nusėtos mėlynų gėlyčių...




Poros





Šiek tiek kūnui









Šiek tiek interjerui


Blog Widget by LinkWithin