2008 m. liepos 17 d., ketvirtadienis

Vampyriškos mangos Lietuvoje


Pagaliau jau pasirodė antroji mangos "Vampyrų medžiotojas D" dalis. Nors tiesą sakant pačioje pradžioje dar teks gerokai paplušėti, kol atrasit tą antrą dalį. Jei ką, pirmiausiai iškart bandykite laimę "Baltose lankose".
Ką gi, dabar jau nusimato 17 dalių išleisti, o pirmai planuose buvo tik dvi dalys. Na, man nuo to tik geriau - bent keletą gerų metų į priekį kažką garantuotai vampyriško turėsiu :)
Apibendrinant, skiriasi visi darbai, susiję su "D": tiek manga, tiek anime, tiek grafinės novelės. Ir nors piešia mergina, tačiau neveltui "16+" prierašas yra.
Na, o apie anime vėliau pašnekėsime. Sėkmingos knygos medžioklės...





Na, o tęsiant vampyriškų lietuviškų mangų temą, yra dar kai kas be "D" - "Taro kortų kavinė". Tiesą sakant, joje yra tik vienas skyrius apie vampyrą. O ir tas toks paaugliškai patetiškas, nors ašarą brauk. Autorė aiškiai prisižiūrėjus tokių kultinių filmų, kaip "Interviu su vampyru" bei "Bremo Stoukerio Drakula" (šituos filmus irgi dar spėsime apkalbėti). O dar viską sumaišė su savo mėgstamais (spėju) Malice Mizer ir gavosi visas skyrius apie vampyrus.
Nors man, žinokit, tai jis patiko :DDD
O jei kitose mangose sutinkate ilčių - neapsigaukit, daugiau kol kas nėra Lietuvoje vampyrų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Blog Widget by LinkWithin