2008 m. spalio 8 d., trečiadienis

Vampire Knight

Rodos, dar nešnekėjau apie japonišką animaciją bei komiksus - anime ir manga. Na, tokių žanrų kaip anime ir manga nepristatinėsiu - juk dabar visuotinė japonofilų banga, todėl tik gėda tam, kuris nieko nesupranta japoniškai!!!
Bet aš visgi esu diletantė tarp tų japonofilų, tačiau vis tiek nieko neaplenkiu, kas susiję su vampyrais. Nestebina, manau :D
Ką gi, pasirinkau pirmąjį anime/manga "Vampire Knight", nes prieš kelias dienas pradėjo eiti antras sezonas "Vampire Knight Guilty". Internete jau greitai turėtų paplisti sutitruoti anglų kalba epizodai.
Iškart apibendrinant galiu pasakyti, kad manga daug įdomesnė nei anime, nes susidaro įspūdis, kad animatoriai šįkart patingėjo rimčiau pasedėti prie darbo. Kai tuo tarpu prie muzikos taip rimtai sedėta! Personažai tipiški ir žavus. Puikus kąsnis paaugliams ir toleruojantiems paaugliškus dalykėlius. Aš, asmeniškai, kartais pritrūkstu kantrybės, bet palyginus čia bent jau vampyrai yra žaviausios būtybės! Na, bet Kaname tikrai kris į akį tiems, kas užmes akį :)

Įvertinimas: kaip jau minėjau, čia vampyrai žaviausi iš visų. To pakanka, kad būtų teigiamas atsiliepimas dėl įvaizdžio reprezentacijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Blog Widget by LinkWithin