2008 m. lapkričio 23 d., sekmadienis

Buffiada

Nežinau, ar visi vaikystėje žiūrėjote "Bafi, vampyrų žudikę", tačiau aš jos baisiai nemėgau ir, galima sakyti, sudėjus temačiau gal kelias serijas tik. Vieną apie Drakulą (ją visai verta pažiūrėti, nes Drakulą vaidino etatinis aktorius, o jis ir visai nieko) ir pačią pačią pirmą (kurios turbūt nieks neprisimena).

Serialas pasaulį kankino 7 metus (1997 - 2003), tikiuosi aštunto sezono nesumąstys pradėti. Aišku, po to sekė "Angelas", kuris man patiko, tačiau nesuprantu, kaip aš ten žiūrėjau, kad nesupratau, kad ten apie vampyrs (štai kas būna, kai nežiūri Bafės)... Galiausiai sukūrė ir animacinį variantą, kuris, rodos, nebuvo įgyvendintas iki galo. Aišku, neišvengta ir video žaidimų (o jų net keletas), bei komiksų. Oi, pamiršau, gi ir klipas net specialus sukurtas.





Bet palikime ramybėje tuos serialus ir prieikime prie ištakų.

1992 metais pasirodė filmas "Buffy The Vampire Slayer", kuriame buvo surinkta nebloga žvaigždžių šutvė. Aš tiesiog mėgavausi Rutgerio Hauerio sukurtu Lothoso vaidmeniu. Žinoma, jo baigtis aiški... Bet šiame filme buvo labai aiškiai parodyta, kad Buffy - nepakenčiama paauglė pamaiva. Serijose bent tai gerai taip pat buvo atspindėta. Bet filme vampyrai gražūs, palyginus su serialu... Ir nesuprantu, kam reikėjo taip išsidergti? Spėju, kad serialo režisieriui labiau patiko "Lost Boys" :)

Na, o geriausia scena buvo ši:


Taigi, labiau verta pažiūrėti filmą nei serialus. Bet galbūt ir pati kada senatvėje pasižiūrėsiu visą Bafiadą XD

Movie Online
TV Series Online (Buffy)
TV Series Online (Angel)

Įvertinimas: filmo vampyrai - gera, palyginus, reprezentacija, o serialų - nieko gero...

1 komentaras:

  1. shviesa vėl varo ne į temą - http://www.blogas.lt/troy/446372/drakono-ordinas-ir-drakulos.html

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin