2008 m. gruodžio 13 d., šeštadienis

Nick Knight / Forever Knight

Lažinuos, kad daugelis matėte šį serialą, kai dar kartu rodydavo nikitas, kalniečius ir t.t. :D Aš prisipažinsiu, kad šitas serialas būtent ir lėmė mano įsimylėjimą į vampyrus. Buvau dar pradinukė, o jau žiūrėjau tokius sensualius serialus :D Manau, kad tai tik į gera, nes šio serialo įvaizdis suformavo gerą variantą. Kadangi 10 dešimtmetis visas pulsavo nauja seksualine energija, buvo atsisakyta kraupiųjų 9 deš. vaizdelių, kuris mėgavosi zombiadomis, o ne sensualiais nakties libertinais.
Tačiau '89 m. paskutinis pasispardymas buvo tų mano minėtų baisybių, kai išėjo filmas "Nick Knight". O jame jau pynėsi sensualumas ir vampyro "tikrojo veido" neestetiškumas. Tačiau jo masteris Lacroix bent išlaikė prancūziškas manieras. Janette taip pat geras pavyzdys moterims.
Labai juokingas momentas buvo, kai Nickas eidavo 4 kartus per savaitę į soliariumą, o vis tiek baltavo :D (Bet palyginkite, kada pas mus soliariumai atėjo į madą!).

Na, o '92 - '96 m. pradėjo eiti serialas "Forever Knight", kuris visgi daug geresnis už filmą (nors tas filmas įvardijamas kaip pirmoji serija, bet tai nesąmonė). Serialo kūrėjai net perdarė "Nick Knight", tad pateisinamas kai kurių aktorių pakeitimas. Nes Skenkis liko tas pats, tik pastorėjęs (Nicko kolega). Iš viso yra 3 sezonai. Ir visi jie geri. Tai visgi bus pats geriausias vampyriškas serialas. FOREVER. Jis inspiruoja ligi šiol kitus kūrėjus, nes vampyro - detektyvo - besivaduojančio nuo amžinybės įvaizdis interpretuojamas ir naujuose serialuose apie vampyrus. Bet bent jau išlieka tas dualizmas: nesustabdoma makabriška erotika ir gailėjimasis. Gerai, kad gailimasi po rezultato. Taip būdinga ir mirtingiesiems vyrams :D
Ką gi, šiaip privaloma visiems pažiūrėti šitą serialą, kas sakosi esąs tikras vampyrų fanas :D

TV Show Online

Įvertinimas: filme vampyrai dar ne tokie žavūs, kaip kad seriale. Sakyčiau, kad labai teigiamai pristato vampyrus

2 komentarai:

  1. kaskoks sudas geriau nuoroda butu iskur atsisiusti seriala

    AtsakytiPanaikinti
  2. kodel visi patys tingi ieskotis torrentu? :D

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin