2009 m. kovo 4 d., trečiadienis

"Being Human" baigėsi


Taip, deja, "Being Human" baigėsi. Iš priešpaskutinės serijos sugebėjau susidaryti klaidingą įspūdį, kad šeštoje dalyje visi mirs. O visgi apsirikau. Ir dar aiškiai lieka vietos tęsiniams. Aš neprieštaraučiau. Būtų mažiau vienu neseksualiu vampyru, daugiau vienu šviežiu vilkolakiu (tikrai, kad vilkolakių metai :D).
Tik visgi pilot serija buvo persismelkus britišku (geru) humoru, o čia dažniau teko regėti ašaras (ypač jų daug buvo paskutinėje dalyje).
Et, dabar nebus ką žiūrėti... Iki "True Blood" sezono dar ilgai teks laukti...

3 komentarai:

  1. Laba diena. Pradėjau žiūrėti Being Human ir norėčiau paklausti. Antrame epizode Annie sužino, kad ją nužudė Owenas pamačiusi tuos stringus. Aš nesupratau. Kieno jie buvo, kodėl jie buvo klozeto vamzdyje ir kodėl jie dėl jų susipyko. Nes jei tai būtų buvę kitos moters stringai, tai Annie turėtų pykti, o nes jos vaikinas. Gal kaip šio serialo žinovė galėtumėte paaiškinti?

    AtsakytiPanaikinti
  2. oi, seniai maciau ta dali XD as pati, prisipazinsiu, nelabai buvau supratus. man pasirode, kad jis cia kaip preteksta skyryboms buvo sumastes. zinai, apsistumdom, bet ups, netycia gavosi ne visai taip:) tokia as ir zinove! :D

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin