2009 m. kovo 3 d., antradienis

Demons

Jau senokai baigėsi šis serialas (ačiū dievui) - "Demons". Tiesą sakant, tikėjausi iš jo daugiau, kadangi "Hex" buvo visai neblogas (antro sezono neskaičiuojant). Bet aš niekaip nesuprantu, kas galėjo šį serialą žiūrėti? Dėl paauglių merginų abejoju - per daug visokių muštynių ir t.t., o vienas gražus paauglys negelbsti viso bendro vaizdo. Jei ką, kiti vyrai užmuša norą žiūrėti. Vaikinai? Jiems įdomu? Na, gal ir kokiems 13 - mečiams ir suėjo. Bet ir tai, argi ne geriau eiti pažudyti pačiam kompiuteriu, nei spoksot beveik valandą į šią nesąmonę? Na, nebent Mina gelbsti...Ir tai abejotina.
Šiaip tai siūlau jokiu būdu nežiūrėti. O jei labai ištvermingi esate, tada rekomenduoju tik 4 seriją - ji vienintelė konkrečiai apie vampyrus.
Šiaip tikrai nėr ką daugiau čia ir aptarti, tik tiek, kad serialas užsibaigė suvampyrėjusia (vėl) Mina. Tarsi ir paruošta dirva tęsiniui. Tačiau serialas tikrai skurdus ir gerai, kad tik 6 serijų serialai pas britus praktikuojami, vadinasi, antro sezono nebus!

TV Show Online

Įvertinimas: na, visgi čia tik kelis vampyrus teko pamatyti - visi jie glamorous, tik, deja, sugebėjo tam tikrose vietose juos ir subjauroti. Gaila. Bet bent Mina man graži (o jos sūnus...deja, deja...)

1 komentaras:

Blog Widget by LinkWithin