2009 m. balandžio 22 d., trečiadienis

Koks straipsniukas

Kol Drew Barrymore sprendžia ar tapti trečiosios sagos dalies apie vampyrus režisiere, Dakota Fanning pasivers vampyre jau antroje sagos dalyje. Dakota taip pat paskolino savo balsą animacinei trimatei pasakai „Koralaina ir slaptas pasaulis“.
„Koralaina ir slaptas pasaulis“ keistas ir magiškas gotikinio stiliaus reginys. Režisierius paskyrė jį įvairaus amžiaus drąsiems vaikams, kurie nebijo šiurpaus siužeto intrigų apie ne pačią geriausią Visatoje 11-metę Koralainą.
Atidariusi slaptas duris mergaitė patenka į rašytojo Neilo Gaimano išgalvotą pavojingų fantazijų pasaulį, kuriame sutinka kitą Mamą ir kitą Tėtį su juodomis sagomis vietoj akių. Didžiausias košmaras prasideda tuomet, kai mažoji herojė išsiaiškina siaubingai didelę viešnagės alternatyvioje realybėje kainą. Šią siurrealią istoriją pasakojantis romanas jau išverstas į 30 skirtingų kalbų ir parduotas 1 mln. egzempliorių tiražu.Trimatė pasaka drąsiems vaikams „Koralaina ir slaptas pasaulis“ kino teatruose nuo gegužės 8 dienos.



Šis filmukas tikrai bus geras, jei jau N. Gaimano kūryba + T. Burtono šutvė (gaila, kad ne pats Burtonas jį daro). Man šis filmukas jau butonaizinimosi maniją buvo įvaręs XD (Be to, ruošiamasi ekranizuoti vampyrišką Gaimano romaną ;) )

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Blog Widget by LinkWithin