2009 m. balandžio 10 d., penktadienis

Tikriausiai nelaimėsime

Labai liūdna, kad visgi tikriausiai išeis "Miręs iki sutemų" su "True Blood" viršeliu. Ir man vis dar neaišku, ar Lietuvoje rodys tą serialą...
Štai mano susirašinėjimas su Obuolys.lt:

Siunciu Jums sita komentara, nes kazkodel neiseina jo publikuoti svetaineje:
Laba diena, Obuoly,
Jus tikriausiai juk leisite visas 9 knygas (devintoji iseis jau geguze), nes tikrai bus populiarus, ypac jei pasirodys ir geras serialas.Tai kaip Jus zadate maketuoti kitu daliu virselius?Juk visos 9 serijos bus su tais "vaikiskais" virseliais, o jus desite pastoviai vis ta pati truebloodiska virseli?as noreciau visa normalia kolekcija tureti...Kodel "Ziedu valdovui", "Harriui Potteriui", tam paciam "Twilight'ui" nieks nededa filmu virseliu?Nes reikia islaikyti meniskuma...Manau, Jusu specialistai tikrai ismano tipografinius dalykelius... Uztenka to marketingo. Zinokite, kad vampomanai visada pirks visas knygas su vampyrais, nes kaip Tanya Huff (o jos knygos ir serialas irgi geri!!!): "nera istikimesniu skaitytoju uz juos, nes jie viska perka, kas su vampyrais, tikedamiesi, kad atras kazka gero". O, deja, daznai buna kazkas prasto... Jei zinote, dabar knygynuose galima jau rasti 37 apie vampyrus knygas (http://vampyrai.blogspot.com/2009/03/vampyrai-knygynuose.html).Beje, "True Blood" plakatus kopijuoja ir kiti filmai, gal ji net Lietuvoje rodys, tai kiek galima tu motereliu su nutisusia kraujo seile?Pvz.: http://vampyrai.blogspot.com/2009/04/kopijatoriai-ir-naujieji-vampyrai.html.
Dekui Zivile J.
P.S. O tikrai rodys seriala?

Sveiki, Zivile.
Dekui uz jusu laiskuti. Komentaro i obuoly neleido ideti del linku i kitus puslapius (jei norite publikuoti linkus, reikia ideti tarpa samoningai kur nors).
Filmu virseliai naudojami visiems jusu minetiems knygu leidimams - tiesiog si praktika dar menkai paplitusi Lietuvoje.
Sikart daveme zmonems patiems nuspresti, kuris virselis juos labiau intriguoja - manau, turime isiklausyti i daugumos nuomone:)
O tiesa yra paprasta: nesvarbu, koks yra virselis, svarbu - kokia knyga. O si - tikrai gera:)
Linkedamas graziu svenciu,
Paulius

Na, tikrai knyga gera... O galėtų būti geras ir viršelis. Tikrai įdomu, kokiais viršeliais leis kitas dalis.
Beje, Obuolys.lt mane pakvietė į draugus Facebooke, tai aš atitinkamai pakviečiau jį į šio blogo grupę. Gaus pasiskaityti apie save :D

1 komentaras:

Blog Widget by LinkWithin