2009 m. gegužės 26 d., antradienis

Drakulos ir kiti vampyrai Lietuvoje

Pamenu, kaip daugelis mūsų mergaičių verkė, kad nesutiko Lietuvoje Draculos 2000 (Gerardo Butlerio), kai jis 2000 - aisiais filmavosi pas mus statytame "Atiloje". Ai ai, ir man gaila, nes visgi patiko man toks Dracula.
Dabar pametėsiu Jums dar didesnę intrigą. Mano ir vieno vienkartinio aktoriaus susirašinėjimas:

Laba diena, p. Janai,
Si pusmeti Jus pozavote VDA studentams, tame tarpe ir magistro restrauratoriams. As esu Arunes, kuri galbut Jums ji vis dar likus atminty, kambarioke. Ji man uzsimine, kad su Jumis turejo pokalbi apie "Drakulos" vaidinima, kur Jus vaidinote tarna, kuri pasmeige ant auksto kuolo. Tiesa? As labai buciau dekinga, jei papasakotume, kada ir kur toks vaidinimas buvo kuriamas. As labai domiuosi sia persona, todel tikrai padarytumete didele paslauga.

Sveiki. Labai keistas jusu laiskas :) ,
nezinau kuo galiu jums padeti. Nuo darbo Drakuloje yra praeje gal apie pora menesiu. Filmavome kazkiek tai kilometru nuo Traku miesto. Tame filme dirbau tik viena diena. Jai labai domina galiu mums susitikus dar karta papasakoti kaip viskas buvo. Paskambinkite kuria nors darbo diena (apie 20:40 val.) Galeciau bandyti ieskoti nuotrauku ar medziagos (kas liecia Drakula). Apie ta aktoriu nieko nezinau , bet jis kazkur man matytas , kur nepamenu. Kine kartais dirbu nuo 2002 metu. Busiu dekingas jai pasiulysite kokio panasaus (vienkartinio) darbo (neprofesionali vaidyba , pozavimas , darbas su informacija).

Na, žmogelis nepamena... Aš kai turiu pakankamai aštrią atmintį, man tokie neatsiminimai atrodo kaip iš fantastikos serijos (dar jis man prisiuntė visokiausių nuorodų apie Draculą iš Wikipedios ir Google). Knisausi internete - nieko neradau. Rašiau į LKS. Dar neatrašė. Bet būtent ką pas juos atradau, tai irgi akimirkai patenkino mano bevaisius ieškojimus.
2002 - aisiais pas mus buvo filmuotas "Dr. Jekyll and Mr. Hyde". Būtinai reikės šitą versiją pažiūrėti :) O šiais metais mūsiškiai pas mus ir Rygoje filmavo "The Courageous Heart of Irena Sendler", kuriame vaidina mūsų Sookie! :D (HBO irgi tarpininkavo su LKS, kai statė "Elisabeth I") Beje, be Annos Paquin dar filmavosi ir Goran Visnjic, o jį dažnai filmuose pravardžiuoja Dracula (pvz. "Praktinė magija"). Jam iš tikrųjų tiktų Draculos vaidmuo :D

Bet gal kažkas iš jūsų girdėjo/matė kažką apie tą Draculą netoli Trakų?

2 komentarai:

  1. apsirikyte netykekyte sitais vampyrais !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sita Dr. Jekyll and Mr. Hyde versija maciau, man asmeniskai nieko nebuvo ispudingo :) truputi chaotiskas, trukinejantis pastatymas. John Hannah kaip jekyll nelabai tiko, bet gi cia tik mano nuomone :) o siaip paziureti gi verta kiekviena versija :D

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin