2009 m. gegužės 22 d., penktadienis

Kas sakė, kad gotikinė romantika mirė?


„Gripp“ džinsų kolekcija ruduo/žiema 2009 yra įkvėpta vieno stilingiausio ir įspūdingiausio filmo apie vampyrus „The Hunger“ (1983), David Bowie ir sintezatorių garsai Depeche Mode koncertuose... Taip taip, visa „Gripp“ džinsų kolekcija tiesiogiai alsuoja šiuolaikiniu glamūru ir karštais, rokeriškais „vampyrų“ laikais.
Pagrindinė šios kolekcijos „veikėja“ yra renesanso laikų dama, šiek tiek gotiška ir pašėlus. Atrodytų visiškai nesuderinami dalykai, tačiau rezultate matyti jog visi štrichai sudaro tobulą harmoniją. Nėriniuoti korsetai, subtilūs ir paslaptingi dekoltė yra šios kolekcijos neatsiejama dalis, kurią „Gripp“ pristato kartu su džinsais. O aptemptos suknelės ir nuogi pečiai išryškina stipriąsias moteriškas vietas ir išsamiai atveria pečių linijas. O tai tikrai atrodo labai gundančiai...
Tamsios spalvos paletė vyrauja visoje kolekcijoje. Labai svarbu dydžiu didesnis juodas švarkas su petukais (būtinai!), odiniai elementai ir gotiškų laikų aksesuarai. Taip pat nepamirškime ir juodai padažytų akių taip lyg būtų viskas šiek tiek nubėgę. Ir kas gi sakė, jog juoda spalva jau mirė?

Tik gaila, kad mes, vargšai lietuviai, neregėsime tokių neblogų drabužių...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Blog Widget by LinkWithin