2009 m. gegužės 26 d., antradienis

Twilite


Aš kaip noriu šios parodijos, negaliu XDDD Reziumė iš http://www.twilight.lt/ (beje, labai geras puslapis, šaunuoliai lietuvaičiai. Mano laikais tokių nebūdavo):

Amazon.com tinklapyje pardavime atsirado knygos "Twilight" parodija pavadinumu "Twilite". Štai ką rašo spauda: "Pirmoji publikuota parodija apie Twilight sagą. Siužetas ir personažai, aprašomi knygoje Twilite pakankamai panašūs į origanalus. Edvardo, kurį traukia prie septyniolikmetės merginos, niekas nesumaišys su žymiai labiau paslaptinguoju Edweird (žodžių žaismas, Ed - nuo Edvardo, weird - keistas). Edweird - šimtametis vampyras, įkalintas paauglio kūne, bet kuris priverstas visgi baigti vidurinę mokyklą. Stella - išsiblaškiusi, bet tuo pačiu įprasta mergaitė, turinti ypatingą tėvą, susižavėjusi juo."
Ištrauka iš knygos:
Pirmas kartas, kai Stella pamatė Edvirdą Salleną: "Aš stebėjau Salenų staliuką ieškodama kažko panašaus, kuris būtų toks pats karštas, kaip ir Kasperas. Aš vėl paklausiau Marijos, šį kartą apie patį jauniausią Salenų šeimos narį, bandydama paslėpti nuo savo naujos draugės, kad aš jį įsimylėjau: "Vaikinas ten, tobulu veidu, nosimi, akimis ir lūpomis... ir ryškiu smakru, plačiais pečiais, krūtine ir stipriomis rankomis... su V formos krūtine ir plonu liemeniu kaip pas olimpinį dviratininką. Ir su idealiu manikiūru ir pedikiūru. Kas jis, kokią istoriją jis saugo savyje?""A, tai Edvirdas", pasakė ji, pavarčiusi akis, tarsi jos būtų dydžio kaip septynios smeigtukų galvutės ir galėtų iškristi arba ne. "Jis svajonė. Bet jis su niekuo nesusitikinėja.. Net pačios gražiausios merginos jam per prastos. Sklinda kalbos, kad jis domisi tik merginomis, kurių ūgis penki coliai ir keturi diuimai, tamsių plaukų ir kurie neseniai tik atvyko į Sporksą iš šiltųjų kraštų, prasidedančių raide A. Pabandyk rasti ką nors, atitinkančias šiuos kriterijus. ". Marija pakraipė galvą ir jos stiklinės turinys pasipylė ant stalo, pasklisdamas į visas puses. Ji pasilenkė link stalo, iškišo savo raudoną liežuvio galiuką ir pradėjo laižyti lašus. Visas mano dėmesys buvo nukreiptas į Edvirdą. Jis atrodė taip, tarsi į Sporksą būtų įžengęs iš graikų mitų. Jis buvo aukštas, nebuvo labai raumeningas, simpatiškos berniukiškos išvaizdos - lygiai toks pats vaikinas, kuris suvaidino Sedriko Digorio vaidmenį filme Haris Poteris. Tai viskas, ką aš norėjau Jums papasakoti apie Edvirdą, bet nesijaudinkite: aš jums rašysiu apie tai, koks jis tobulas pastoviai per visas keturias, paskaičiuokim, taip, keturias - nuostabiai ilgas (ir brangias) knygas".

2 komentarai:

  1. "lygiai toks pats vaikinas, kuris suvaidino Sedriko Digorio vaidmenį filme Haris Poteris. " XDDDDDDDDDDDDDDDD

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jap, daug juoko buvo skaitant ištrauką :D

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin