2009 m. rugsėjo 5 d., šeštadienis

Vampyrams nusipelnęs "Obuolys"

Be galo džiaugiuos, kad jie ne "Saulėlydį" leidžia, o "Miręs iki sutemų", "Vampyrų kronikas", "Įsileisk mane", "Hellsing", "Vampire Hunter D" mangas.
Aš jiems pasiūlymą nusiunčiau. Kad mažiau man rašyti reikėtų, atkopijuosiu pokalbį:

Laba diena,
Tuoj imsiu atsiprasineti, kad vis Jus trukdau visokiomis vampyriskomis temomis. Kadangi dabar sekmingai siaucia vampyriskas bumas, zmones perka viska, kas su tais kraugeriais susije, tiek uzsienyje, tiek Lietuvoje, pamaniau, galbut iseitu atiduoti tam tikra duokle ir lietuviskai kurybai? Musu bene pirmasis fantastas Justinas Pyliponis 1939 m. isleido romana "Vampyras is Brijaci pilies". Sis romanas niekad nebuvo pakartotinai isleistas ir ji dabar tegalima rasti tik Nacionalineje Martyno Mazvydo bibliotekoje. Ten guli vienintelis egzempliorius ir jo niekas net negali pasiimti namo pasiskaityti. O ir pats rasytojas buvo gyvas nuotykis, jo biografija butu geras romanas. Ir jis mire paslaptingai - staigiai susirgo dziova ir mire jaunas. Senoveje daznai tokie pozymiai budavo priskiriami vampyrams :))) Galbut butu visai saunu prikelti ir lietuviskos kilmes darba is numirusiuju? :)
Geros dienos,
Zivile J.

Laba diena,
Labai dziaugiames, kad esate istikima leidyklos OBUOLYS leidziamu knygu skaitytoja. Visada laukiame pasiulymu, kuriuos kiekviena karta svarstome. Kol kas nieko negaliu pasakyti apie Jusu pasiulyta knyga, bet galiu pazadeti, jog pasiulymas tikrai bus svarstomas. Viena is darbo dienu padarysime susirinkima, kuriuo metu nuspresime, ka daryti su sia knyga. Beje, artimiausios ateities planuose turime numate keliu "vampyrisku knygu" leidima.
Pagarbiai,
Leidykla OBUOLYS
Andrius Puksas

3 komentarai:

  1. Šaunuolė tu tikra, taip ir toliau! Kažkas turi tuos leidėjus paprotinti, kad ne Saulėlydžius leistų, o knygas TIKRAI vertas dėmesio. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Patapsiu gal aš kada leidėja (dar tik pirmas kursas :D ), iškapstysiu, kad ir iš po žemių, viską, kas vampyriška. ;D

    AtsakytiPanaikinti
  3. menuliu aleja, saunu saunu!! cia tai entuziazmas!!!:DDDDD

    caroline, dekui!!! :D

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin