2009 m. spalio 16 d., penktadienis

Skaitytojai - kritikai (?)

"duchė tu visiška. sorry už tokį išsireiškimą, bet tavęs aš nesuprantu. kodėl būtina taip varyt ant twilight? Pvz true blood, vampire diaries irgi apie juos gali kalbėt koks šlamšas jie yra. Jeigu nepatesino tavo lūkesčių filmas to kodėl bųtina taip ant jo stumt?"

Štai tokiu komentaru pradėjau savo rytą :D Gera pasijuokti, kai už lango lietuviška pilkynė.
Mano mylimiausias profesorius A. Andriuškevičius (visiems rekomenduoju pasiskaityti jo kritikos ar poezijos) neseniai gerai pasakė: "Nebūtina daryti statistikų, užtenka pasiskaityti interneto komentatorių". "Šiaurės Atėnuose" pastoviai pešasi gaujos durnų komentatorių, kuriems būtinai reikia kažką apvaryti.
Taigi, mielai nušviesiu tuos, kuriems neaišku, kodėl aš taip ar anaip darau ir t.t.
Visų pirma, filmas pateisino mano lūkesčius, kiek įmanoma tikėtis iš B kategorijos filmo. Jokių priekaištų.
Bėda tame, kad visi šio pasaulinio fenomeno šalininkai yra stebuklingai įsitikinę, kad tiek knygos, tiek filmai yra šedevrai, verti visų pasaulio lauro lapų, aktoriai patys gražiausi ir talentingiausi, o rašytoja išvis kaip šių laikų Šekspyras. Tiesiog talentų talentai ir negali nemėgti jų.
Tikriausiai net Kanuose nėra tokių stipriai įsitikinusių žiuri narių. Vienintelis išlikęs fenomenas - tai krikščionai. Nepaaiškinsi tu jiems!
Blogiausia, kad jau nepirmąkart twilighteriai parodo savo šovinistines pažiūras. Pastoviai susiduriama su jų tokiu "rasizmu". Neleidžia nemėgti, net jei ir pagrindi savo pozicijas.
Jūs, brangieji, darote gėdą patys sau. O kai galiausiai suaugsite ir praeis kokie keli dešimtmečiai, tada pašnekėsime, kas buvo gerai, kas ne. Manau, "Twilight" atvejis nebus adekvatus impresionistams, kai vargšai buvo aprėkti kaip nemokšos, o po kelių dešimtmečių tapo vyraujančia ir diktuojančia srove.
Apskritai, pasiskaitykite rimtų kritikų apie tą jūsų mylimą "Twilight" ir nerėkite, kad aš vienintelė šmeižiu jį.
Beje, nebūkite tokie egocentrikai, aš tikrai kritikuoju daug ką, ne vien "Twilight", bet "True Blood" atrodo nepaprastai geras, net gerai atrodo "Vampire Diaries" (nors ir nelabai kas jame gero, sutinku), kai šalia taip ryškiai žiba "Twilight" :D
Yra nepasitenkinimų, prašau komentuoti, bet atsiminkite, kad šiandieniame pasauly kiekvienas turi teisę skleisti savo impresionistinę (čia aš apie impression) kritiką :)

7 komentarai:

  1. vaje, geriau jau patyletu tokie "komentatoriai" =D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Na čia tos dvylikinės daugiausiai ir ardosi! ;DDD Jos save mato Bellos vietoje ir svaigsta. O kai kas nors pasako, kad tas Twilight nieko gero, tai ir pasiunta, nes joms rodosi, kad čia ant jų kažką pasakei (juk jos Bellos ;DD).

    AtsakytiPanaikinti
  3. viena tik galiu pasakyti - vargses duseles, jei taip pyksta del lengvos kritikos twishitui(man sitas pav labai patiko, nesubtili as):D:D:D
    kaip jau kazkur skaiciau, faktas, kad mergaites susitapatina su bellom ar kitom kino damselem yra gasdinantis, nes tai parodo, kad jos nenori imti gyvenimo i savo rankas, ir verciau laukia princo ant balto zirgo. for gods sake, net savo karsciausios hellsing manijos laikais nekildavo ranka uzsipult kazka, kas jo nemego (tiesa tokiu nedaug ir tebuvo:D). zodziu.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Mūsytės xD
    Mane tai labiausiai nervina, kai filmo kūrėjai stengiasi įtikti VISIEMS. Twilighte, teisingai rašei, visi turi būt patys gražiausi, talentingiausi, bla bla bla, kai aišku, kad taip nėra. Atsimenu kaip susinervinau, kai Hario Poterio rašytoja, norėdama įtikti tam tikram visuomenės sluoksniui, paskelbė, kad Dumbledore yra gejus. Nu ten tai buvo ftw.

    AtsakytiPanaikinti
  5. jau tikrai lengviau suprasti tuos, kurie kritikuoja twilight, nei tuos, kurie seilejasi xD

    AtsakytiPanaikinti
  6. Džiaukis, kad nestumi and Jonas Brothes, nes tikrai mergait4s fanės surastų tavo namus ir langus išdaužytų XD

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin