2009 m. lapkričio 3 d., antradienis

Australijos policija siūlo 1 mln. Australijos dolerių atlygį už informaciją apie „vampyro“ žudiką


Pietrytinės Viktorijos valstijos policija pirmadienį pranešė pasiūliusi premiją, siekdama surasti Marką Adrianą Perry, kuris yra ieškomas dėl prostitucija besivertusio Shane'o Chartreso-Abbotto nužudymo, įvykdyto 2003 metais.
A.Chartresas-Abbottas buvo nužudytas, kai laukė teismo dėl incidento, per kurį jis esą išžagino savo klientę ir nukando jai dalį liežuvio.
Taip pat pranešama, kad jis tai moteriai, kuri anksčiau susitikinėjo su M.A.Perry, sakėsi esąs šimtmečių senumo vampyras, todėl privalantis gerti kraują, kad išgyventų.
Policijos komisaro pavaduotojas Kenas Jonesas sakė, kad M.A.Perry tikriausiai pabėgo į užsienį, sužinojęs, kad policija nori jį apklausti dėl tos žmogžudystės. Tačiau pareigūnas nurodė, kad įtariamasis taip pat gali slapstytis kur nors Australijoje.
„Esama žmonių, kurie žino, kur jis yra. Jie žino kada jis pabėgo, su kuo palaiko ryšius. Už tą asmenį siūlome tokią pinigų sumą, nes norime jį suimti“, – K.Jonesas sekmadienį sakė žurnalistams.
Sh.Chartresas-Abbottas buvo nušautas dieną viename Melburno priemiestyje, jo tėvo ir nėščios draugės akivaizdoje.
„Šioje byloje įžvelgiamas tam tikras piktavališkumas; ji neįprasta, tačiau bijau, kad nėra pati keisčiausia“, – pareigūnas atsakė į klausimą, ar šis incidentas buvo keisčiausias per jo karjerą.

3 komentarai:

Blog Widget by LinkWithin