2009 m. lapkričio 10 d., antradienis

Kraujo papuošalai



5 komentarai:

  1. Prie kiekvieno straipsnelio man iškyla klausimas : o gi kur būtų galima įsigyti? ;D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kai buna realesnes kainos mums, idedu linka :D Dabar abejoju, ar kas moketu pora simtu doleriu uz stiklo pakabukus su menstruaciju krauju :D
    Dabar daznai neidedu linko, nes informacija buna sukaupta pries keleta menesiu, o kada idedu,jau tikrai nepamenu saltinio :) reiks but nuoseklesnei kitus kartus ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na taip, esi teisi - už kosmines kainas ir aš šių pakabučių nepirkčiau. ;D O kaip dėl tų kvepalų? Ar įmanomas toks 'daiktas', kad jie pasirodytų mūsų parfumerijos parduotuvėse ar tai labiau antgamtiškas reiškinys būtų jei pasirodytų? ;D P.s. Labai smagu man užsukt į šį tavo tinklalapį, įdomių dalykėlių pasiskaitau, daug informacijos, kurios niekur kitur nerandu. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dekui, visad malonu gauti komplimentu. Del kvepalu, tai duociau ranka nukirsti, bet pas mus ju niekad nebus: nera rinkos, verslininkai orientuoti tik i dalykinius nuobodzius zmones, tai nieks nerizikuotu su tokia produkcija. Bet visada yra internetas, kur kartais net pigiau viska nusipirksi :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Taip, ir aš tai pastebėjau. Jokių įdomesnių krautuvėlių ar knygynų prekiaujančių itin senomis knygomis apie mistines būtybes, magiją ir pan. Viskas remta tik komerciniais tikslais ir skirta vien pilkajai masei... O gal žinai koki tinklapį kur būtų galima būtent tų kvepalų įsigyti? :)

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin