2010 m. sausio 8 d., penktadienis

Gera recenzija apie "Saulėlydį" ir netikrą vampyrą

6 komentarai:

  1. Iš tikro toli gražu nesu "Saulėlydžio" gerbėja ir per daug nesižaviu nei vienu šiuolaikiniu kūriniu apie vampyrus (nors vampyrais, oj, kaip žaviuosi). Tačiau tokių recenzijų jau tiek prisiskaičiau, kad varymas ant tokių kūrinių darosi nemažiau populiarus, nei patys spindintys vampyrai (vat už tokį spindesį kvailesnio dar nieko neteko girdėti), anyway, visgi negalima teigti, kad Mayer nepavyko. Gal ji ir nevykusi rašytoja, o istorija paviršutiniška, bet c'mon, ji ir nėra kokia mitologė, istorikė, ir nerašo mokslu pagrįstų traktatų, tiesiog darosi pinigus. Tad tiems, kam neįdomu, lai ir neskaito. O ši "kritikė" matos, kad labai jau atidžiai įsiskaičius. Nepykit, jei ką įžeidžiau, tiesiog moralas būtų toks, kad nepatinka-neskaitykit. O varymas jūsų pačių talentų neparodo. Jei jau noras pasirodyti liejasi per kraštus, parašykit savo vampyrišką knygą. Ir jei joje nebus spindinčių, vegetarų, apsiseilėjusių paauglių vampyrų, aš pažadu būti ištikima skaitytoja. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kas būtų keisčiausia, kad kaip leidybos studentė kažkiek turiu supratimo apie knygų leidybą. ;)

    Tarp kitko pirmą knygą skaičiau (apie kurią, čia beje ir kalbama), tad supratimo man užtenka. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. atsiprasau uz ana grubesni pastebejima del leidybos. kad studente, dar ne leideja :D dar jums paciai teks daug twilightisku kuriniu atmetineti ateityje, nes lietuviai ypac turi savita skoni:D as sneku is literatu patirties puses, kuriuos jus, leidejai, ziauriai isnaudojate:D vien i parulski uztenka pasiziureti...

    bet as ir toliau vesiu savo twilighto ir meyer demaskavimo politika, nes nereikia visu kaip suda ant sakiu kelti:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nieko tokio. :) Čia tik pasikeitimas nuomonėmis. :D

    O iš vampyrų pusės tariant - sėkmės demaskavimuose. :) Kažkas vis dėl to turi kovoti prieš "žibančius" vampyrus. ;D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Tikrai nesu Twatlighto gerbėjas, bet...
    1. Na, kokie vampyrai (ar vilkolakiai, ar drakonai, ar antstoliai) turėtų būti, o kokie ne - atsiprašau, bet čia jau grynai autoriaus reikalas ir stereotipų laužymą reiktų kaip tik skatinti, o ne prie jo kabinėtis.
    BET. Svarbu, kad autorius sugalvotų logišką paaiškinimą, pagrindžiantį kodėl jie tokie. Tas sparklingas dabar atrodo išties idiotiškai (ir ypač dėl to, kad tapo skiriamuoju požymiu), bet gerai padirbėjus, ir jį galima buvo gerai įvesti į bendrą siužetą.
    2. Komentare minimas argumentas "Jei jau noras pasirodyti kietas, pats prieš tai ką nors sukurk" yra itin dažnai mėgiamas bet kokiose diskusijose, bet kad ir kaip bebūtų gaila, yra visiškai niekinis. Ar tam, kad žmogus "teisėtai" sukritikuotų Uwės Bollo "kūrybą", jis pats prieš tai privalo būti pastatęs komercinį filmą?..

    AtsakytiPanaikinti
  6. ajajai, zmogus savo bloge, savo nuomones negali issakyt apie viena ar kita fenomena...
    ant meyer ar kaip jos pavarde rasosi "stumti" reikia vien del to, kad ji savo darbu ir vampyru gedijasi. cia nauja reikalmavimosi taktika?
    kiek dar bus isizeidinejama del twailaito:DDD retorinis klausimas turbut. kodel neraso isizeide bleido, bufes ar vampire diaries fanai?:D ats: nes visi minetieji turi daugiau parako, nei kalediniai meyer vampyrai:D

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin