2010 m. balandžio 15 d., ketvirtadienis

B.Pittas – seksualesnis vampyras už R.Pattinsoną

Žurnalo „Pink“ balandžio numeryje pateikiamas seksualiausių vampyrų kino istorijoje sąrašas, rašo DELFI.ua. Jau daugiau nei pusę amžiaus merginos kraustosi iš proto dėl gražuolių kino vampyrų. Skaitytojų dėmesiui – „Pink“ žurnalo sudarytas gražiausių kino vampyrų sąrašas:

1. Louisas de Pointe du Lacas (Bradas Pittas) iš filmo „Pokalbis su vampyru“ (Interview with the Vampire). Hipnotizuojantis žvilgsnis, blyški oda, putlios lūpos ir tamsi paslaptis... Dar nė viename filme B. Pittas nebuvo toks kerinčiai gražus.

2. Edward Cullen (Robertas Pattinsonas) – „Sutemos“ (Twilight) ir „New Moon“ (Jaunatis). R. Pattinsonas žavus ir gyvenime, o filme – dar žavesnis.

3. Lestatas (Tomas Cruiseas) iš filmo „Pokalbis su vampyru“ (Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles). Jis – tarsi žaltys gundytojas, nelieka abejingų jo aristokratiškoms manieroms ir šėtoniškam žavesiui.

4. Armanas (Antonio Banderasas) iš filmo „Pokalbis su vampyru“ (Interview with the Vampire). 400 m. senumo vampyrų vadas su raudonojo vyno spalvos lūpomis ir ilgais plaukais – nepaprastai žavus.

5.Henris Ficzroy’us (Kyle Schmidas) iš TV serialo „Kraujo ryšiai (Blood Ties). „Mano gyvenimo esmė – aistra. Be jos gyvenimas neturi prasmės...“, – sakė jis. Daug žadanti frazė.

6. Drakula (Garis Oldmanas) iš filmo „Bramo Stokerio Drakula“ (Bram Stoker's Dracula). Romantiškas siužetas, G. Oldmano charizma, erotiškas įvairialypis jo personažas – toks derinys bet kuriai moteriai susuks galvą.

7. Damonas Salvatorė (Ianas Somerhalderis) iš TV serialo „The Vampire Diaries“. Damonas – atstumiantis, tačiau seksualus personažas.

8. Angel (Davidas Boreanazas) iš TV serialų „Angel“ ir „Buffy“. Kažkada visos paauglės ėjo iš proto dėl vampyro vardu Angelas arba troško kovoti petys į petį su Buffy.

9. Lestatas (Stuart Townsend) iš filmo „Prakeiktųjų karalienė“ (Queen of the damned). Po garsiosios meilės scenos vonioje su rožių žiedlapiais jis tapo sekso simboliu netgi toms, kurios nesidomėjo istorijomis apie vampyrus.

10. Drakula (Gerardas Butleris) – „Drakula 2000“. Tada mažai žinomas, bet žavus aktorius atliko paslaptingojo grafo vaidmenį ir sužeidė tūkstančių moterų širdis.


via

2 komentarai:

  1. Kaip diena ir naktis nuo mano top'o

    AtsakytiPanaikinti
  2. mano irgi kitoks butu :D bent jau 9,10,5 i pradzia eitu XD

    admin

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin