2010 m. balandžio 6 d., antradienis

Prisikėlimo iš numirusiųjų šventės naktį apturėjau labai intensyvią vampyriškų sapnų terapiją. Prisikėlusi iš miegų vaikščiojau kaip įsimylėjus :D Juokauju, žinoma.
Tai va, mano pasaulis pamažu pasirodė esąs pilnas vampyrų: grynakraujų, kurie tokiais jau gimsta, pavertėliai, kurie skaitosi žemesnių kastų atstovai, ir bėgalės kitų rūšių. Mano draugai, seni pažįstami, buvę klasiokai, pasirodo, irgi pasiviešino. Man buvo pavydu žiūrėti, kad kai kurie mano pažįstami yra tie grynakraujai, kai, deja, aš tokia nebuvau. Tačiau ir man neprastai kliuvo: aš buvau gan aukštoje kastoje, nes mano tipas vadinosi klionical (tokio žodžio realiai nėra), o tai reiškė, kad aš savyje turėjau vampyriško prado, tik jį kažkas turi pažadinti, kitaip tariant - išprovokuoti mano prigimtinį virsmą. Tai būdinga moterims. Ir tada aš džiaugiausi, kad mano atvejis labai panašus į filmo "Dracula's Brides" ir kitų septintame dešimtmety kurtų drakuliškų filmų, kuriuose moterys jau iš prigimties turį tą blogąjį-vampyriškąjį pradą, koncepciją :D Labai mielai šiomis teorijomis laidžiojaus, beje, ir su kitais vampyrais savo sapne XD
O geriausia tai, kad po šio sapno aš nusikėliau į kitą, kuriame aš apsigyvenau su "Being Human" šeimynėle. Man, beje, labai patiko būti Mitchello kambarioke. Tik blogiausia, kad aš turėjau užduotį nunuodyti jį savo mirtinu bučiniu XD Bet mano jausmai sukilo... O taip, kaip gi be dramų gali apsieiti moteriška pasąmonė ;DDD

7 komentarai:

  1. Mmm, kad mane tokie sapnai aplankytų :\ Vienintelis sapnas buvo, kad su vampyru čiuožiau rogėmis nuo ilgo kalno į autostradą. Rimtai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. labai unikali patirtis, sakyciau, ciuozineti su rogutemis su vampyrais XDDDD

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tesiant minti apie ivairias vampyru rusis.Mano pussesere uzsimine,kad skaite straipsni apie USA atliekama vampyru tyrima.Kad yra tikrieji vampyrai,pusiau vampyrai,apsisaukeliai ir tt.Tik ji neprisimena,kur ta straipsni rado.O as noreciau paskaityt.Gal netycia,tu kaip zinove,ji skaitei ir pameni,kur galima rast? :) Aciu uz info :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. indrae, esu skaicius as toki straipsni, prisipazinsiu, kai man buvo, em, gal maximum 13 metu. kazkokiam kalendoriuj, zodziu, populiariojoj spaudoj. tada buvo idomu ir t.t. tik turiu pasakyti, kad ka USA vadina tikraisiais vampyrais, tai jie turi visa tai omeny kaip medicinine diagnoze. jiems vampyrai - liga, kai zmogui reikia bent karta i menesi kraujo. yra speciali klinika, zinau, kur apie 500 tokiu ligoniu turi... tad nereiketu isijausti labai i ta "tikru vampyru" savoka :)
    galantiskuju drakulu nera, DEJA! o apsimeteliai manes tuo labiau nedomina jau tokiam amziuje, tad, deja, negaliu daugiau kuom padeti :) bet visada malonu atsakyt i tokius klausimus!!! drasiau drasiau :)

    Admine, tinginti isiloginti

    AtsakytiPanaikinti
  5. na man tikrai ne 13 ;) siaip idomu butu paskaityt toki straipsni :) Kazkokia panasia laida per Discovery rode. :) Ten mociute lyg kas savaite turedavo kraujo isgert.Nes kaip jai atrode butu neisgyvenus ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. oi, as jokiu budu nepalaikiau jusu 13mete, tiesiog as paauglysteje bendriau vampyrais domejausi, o dabar susisiaurinau savo "tyrimu" rata. uztat ir negaliu pasakyti, koks tenais straipsnis butu :) o tos moters atvejis, tai grynai toks, apie kuri ir snekejau.

    admine

    AtsakytiPanaikinti
  7. Mane taip pat kartais aplanko tokie sapnai...
    PAskutinis kuris aplankė buvo toks juokingas, bent jau man. Aš velykų naktį su vampyru sedžiu kažkokiam kraupiam name ir velykinius kiaušinius dažau... ;D

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin