2010 m. balandžio 6 d., antradienis

„Saulėlydžio“ manija: S.Meyer išleidžia naują knygą

Rašytoja Stephenie Meyer išleidžia pirmąją knygą po dvejų metų pertraukos. Jos „Saulėlydžio“ sagos knygos jau tapo pasauliniu fenomenu ir Hario Poterio konkurentėmis, praneša „Telegraph“.

Dabar knygų pardavėjai ruošiasi naujai isterijos bangai po to, kai leidėjai atskleidė, kad rašytoja Stephenie Meyer išleis pirmą naują knygą po dvejų metų.

Manoma, kad per naktį susirinks tūkstantinė eilė norinčių būti pirmaisiais, kurie nusipirks šios rašytojos apysaką „The Short Second Life of Bree Tanner“.

Knyga bus išleista birželį. Manoma, kad tai bus geriausiai parduodama knyga šiemet.

Knygoje bus pasakojama apie vampyrę Bree, kuri yra trečiosios „Saulėlydžio“ sagos knygos „Užtemimas“ veikėja.

Ji yra vampyrų kariuomenės, kovojančios prieš „Saulėlydžio“ veikėjus Bellą Swan, Edwardą Culleną ir jo „vegetarų“ vampyrų šeimą, narė.

„The Short Second Life of Bree Tanner“ kietais viršeliais bus išleista birželio 5 d. 5:05 val. Jos kaina bus 11,99 svaro (46,46 lito). Elektroninę šios knygos versiją bus galima skaityti nuo birželio 5 d. 11 val.

Manoma, kad daugelis knygų gerbėjų apsirengs kaip jų veikėjai ir nuolat vaikščios po parduotuves, bandydami kuo greičiau gauti naująją knygą.
S. Meyer taip pat patalpins 192 puslapių apysaką interneto svetainėje www.breetanner.com nuo birželio 7 d. iki liepos 5 d., kad viso pasaulio gerbėjai galėtų perskaityti šią apysaką anglų kalba tik skaitomu („read-only“) formatu.

„Visuomet maniau, kad „The Short Second Life of Bree Tanner“ yra skirta gerbėjams, – sakė S. Meyer. – Jie labai palaiko viską, kas susiję su „Saulėlydžiu“.

Leidybinių bendrovių darbuotojai dėl milžiniškų pardavimų ir susidomėjimo pavadino „Saulėlydžio“ sagos knygas „naujuoju“ Hariu Poteriu.

Pagal pirmąsias tris knygas „Saulėlydis“, „Jaunatis“ ir „Užtemimas“ jau pastatyti filmai.

Naujausias filmas „Užtemimas“ pasirodys kino teatruose liepos mėn.

1 komentaras:

  1. Ką tik baigiau skaityti šią knygą. Neypatinga tokia.

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin