2011 m. sausio 13 d., ketvirtadienis

Never Land (2010)


Aš niekad nebuvau Piterio Peno fanė. Bet niekad neteko pagalvoti ir apie tokią mintį, kad galbūt Piteris amžinai liko vaikas, nes iš tikrųjų buvo vampyras. Bet šią klaidą ištaisė šiuolaikinio kino fantazija, persotinta ilčių manijos.
"Never Land" - tai trumpametražis filmas, kuriame pasakos fabula nukelta į šiandieninius laikus. Peteris - penkiolikmetis emo tipo paauglys, saugantis krūvą našlaičių - lost boys. Na, kaip ir pasakoje, jis sutinka Aimeę ir mažąjį Timą. O jiems visiems ant kulnų lipa piktasis Kapitonas, kuris pats labiau panašus į klišinį vampyrą, nei Peteris. Bet pabaiga viską ištaiso ir šiuo klausimu. Žinoma, kaip čia neapsieisime be meilės įsikibirkščiavimo, atstūmimų, nusivylimų ir pan. Žinoma, susivokia vargšas paauglys vampyras, kad nieko doro nesigaus su jau moterimi patapusia Aimee. Tad vyrukas patepa slides ir užkrauna jaunai merginai krūvą našlaičių (kaip tipiška mūsų, mirtingųjų, pasaulyje!).
Šiaip man labai patiko mažasis broliukas, kuris visiems per gerklę lindo su savo paistymais apie vampyrus. Norėčiau ir aš tokio brolio/sūnėno/sūnaus :)

Įvertinimas: vampyras paauglys, bet nei blizga, nei panašus į pabaisą, tad viskas normose. Nieko nepagadina

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Blog Widget by LinkWithin