2012 m. birželio 5 d., antradienis

Parduodu vampyriškas knygas: "Sookie Stackhouse Mysteries"

Kadangi esu viena koja New Orleans, kita - Lietuvoje, reikia pasirūpinti tam tikrų savo knygų likimu. Turėjau polinkį rinkti visas knygas su vampyrais, tiek verstas, tiek originalus. Na, tikiuosi, kad atsiras nauji vampomanai, kurie priglaustų šias ir kitas knygas :)
Turiu šiaip jau visas originalo kalba nuo pirmos iki devintos, tik aštuntoji dabar pasimetus, kažkas ją dar skaito. Bet kai tik atsiras, tai perfotografuosiu :) Ir yra visiškai nauja lietuviška pirma dalis (kurios, žinoma, neskaičiau, nes turiu žalingą įprotį niekad antrąkart neskaityti tos pačios knygos...).
Atiduočiau po velnišką sumą - 13 Lt (nors realiai kiekviena po ~30 Lt kaštuodavo, užsisakant per brangiuosius knygynus, bet tos angliškos mažylės buvo skaitomos kelių žmogučių, tai neatrodo naujos kaip lietuviškoji).
Kas norit, rašykite: zivilytez@hotmail.com (pašto paslaugos neįskaitytos, bet gal visad atsiras kas galės perduoti)
Patikslinimas: liko pirma dalis originalo kalba ir lietuviško vertimo :)



O jeigu kam reikėtų trumpo pristatymo ir kas nežiūri serialo "True Blood" (kurio naujas sezonas prasidės jau šį sekmadienį), tai visa epopėja yra apie padavėją Sookie Stackhouse, gyvenančią mažam miestely Bontemps, Luizianoje, JAV. Ir vieną dieną vampyrai pasiviešina apie savo egzistenciją. Nuo tos dienos visų gyvenimai apsiverčia, tame tarpe ir Sookie. Ji greit įsivelia į vampyrų, vilkolakių, raganų, fėjų ir t.t. peripetijas.  Iš viso Charlaine Harris žada parašyti 13 dalių. Tad dar neaiški Sookės dalia :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Blog Widget by LinkWithin