2013 m. vasario 4 d., pirmadienis

Laukiamiausios vampyriškos metų naujienos

Visų pirma, tai mane pamalonino žinia, kad Jimas Jarmuschas išties kuria vampyrišką filmą (o senokai tą žinią skaičiau, net sugebėjau pamiršti), kuris vadinas "Only Lovers Left Alive". Jame vaidins mano viena mylimiausių aktorių Tilda Swinton su Tomu Hiddleston (apie pastarąjį neturiu jokios nuomonės, neteko susidurti). Kol kas trailerio nėra, bet bent jau mažas interviu patenkins:



Antra naujiena, kuri mane labai netikėtai nustebino (tik šįvakar sužinojau), tai yra Neilo Jordano, "Interviu su vampyru" režisieriaus, naujausias vampyriškas filmas "Byzantium". Beje, apie šią naujieną sužinojau iš pačios Annės Rice jos facebooke. Neilas akivaizdžiai mėgsta vampyrus, prieš kelis metus jis net išleido vampyrišką knygą "Mistaken". O dar ir savo filme pakvietė vampyrų veteraną Johny Lee Miller, kuris jau sukiojosi "Dracula 2000", "Dark Shadows". Filmas "Byzantium" atrodo išties labai kokybiškas, garantuoju, kad nebus kuom nusivilti. Visgi toks ekspertas kaip Neil Jordan nesukurs seilėlydiško šlamšto.



O dar šiais metais sulauksime naujo serialo apie Drakulą, kurį vaidins Jonathan Rhys Meyer. Mano rato žmonėms jis kažkodėl neatrodo kaip tinkamas kandidatas į šį vaidmenį, bet kadangi aš juo pasitikiu, manau, nenusivilsiu :)


Beje, jau pajudėjo ir aktorių bei režisierių paieškos "Vampire Academy" reikaluose. Belieka laukti, kada pradės filmavimą. Nepatinka tik tai, kad jau iš anksto visi skelbiasi, kad tai bus dar vienas milijardinis hitas po seilėlydžių... Negerai skamba...

Na, dar šiandien prisikėlė britiškasis "Being Human" penktas sezonas. Reiks bandyti įvertinti...


O kalbant apie "True Blood", kuris jau švelniai tariant irgi ima atsibosti, džiugina, kad į savo naująją komandą priims Rutger Hauer, ši persona irgi anksčiau buvo apsivampyrinęs :) Visgi kartą paragavęs, negali sustoti! 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Blog Widget by LinkWithin