2008 m. rugpjūčio 26 d., antradienis

30 Days of Night

"30 nakties dienų" - jau pats pavadinimas skamba ypatingai logiškai... Kodėl pradedu nuo tokio baisaus filmo, kurio išvis geriau nereikėtų minėti? Tiesą sakant, nesam nė vienas apsaugotas, kad nieks šio filmo neįtrauks į televizijos repertuarus šalia "Van Helsingo" (džiaugiuosi, kad aš atsikračiau visais televizoriais).
Visgi prisipažįstu, kad pati žiūriu visus filmus su vampyrais, nors neseniai jau nusprendžiau negadinti akių su vampornografija. Taigi teko skuosti kažkada ir į šio filmo premjerą. O visgi įdomu stebėti, kaip keičiasi vampyrų reprezentacija. Dabar galima teigti, kad situacija gerėja, palyginus su 10 metų tarpo repertuaru.
Filmui vienas vienintelis pliusas, kad nepagailėjo filmo saldainiuko paversti dulkėmis (aš apie Hartnettą). Na, dar bent jau vampyrų vadeiva padoriai atrodė - kaip naujas lietuvis su vis dar sveika marmūze... Apie kitus geriau jau patylėsiu.
Na, o šiaip nerekomenduoju gadinti laiko su tokiu filmu, nebent, apsaugok viešpate, esate vargšelio Hartnetto fanė/as. O jei visgi labai knieti užmesti akį, tai siūlau trumpą ir neskausmingą versiją. Triušukai rock ;)


Įvertinimas: baisiai dergia vampyrų įvaizdį...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Blog Widget by LinkWithin