2008 m. rugpjūčio 23 d., šeštadienis

Young Dracula


"Jaunasis Drakula" - smagus britiško humoro pavyzdys. Kai tik prieš kelis metus pirmąkart išgirdau apie šį planuojamą serialą, tiesą sakant, neapsidžiaugiau. Bet visgi pagaliau nusprendžiau žvilgtelti ir ačiū tamsiosioms jėgoms - serialas tikrai šaunus. Nieko rimto, bet su didele doze juokelių. Jau pirmoji serija nuteikė smagiai: vienišas tėvas Drakula su dviem vaikais vyksta senu automobiliuku (beje, markė - "Demeter" :D ) į naują gyvenamą vietą. Jo jaunėlis sūnus svajoja gyventi normalų gyvenimą kaip ir visi jo bendraamžiai. Bet jis greit susiranda draugą - vampyromanjaką. Ech, kad aš tokius kaimynus gaučiau (nes girdėjau, kad iš tiesų priešais mane gyvens fresh meat).
Įdomus faktas - Davidui Bowie buvo pasiūlytas grafo vaidmuo, bet, deja, atsisakė. Tikrai gaila... Bet ir taip serialas smagus. Du sezonus įmanoma sugaudyti kažkur interneto platybėse ;)

Beje, dabar nusprendžiau įvesti subjektyvią vertinimo sistemą: kaskart po aprašymo pridėsiu sakinį "teršia vampyrų įvaizdį" arba "neteršia etc". Toks vertinimas tikrai geresnis, nei tie visokie 5/5, 8/10 ir tt. :D

Vertinimas: negadina vampyrų įvaizdžio, ypač jei dar patinka dark humour ;)

2 komentarai:

  1. Juk britiškas humoras visada būna smagus. Jei ne visiems, tai patiems britams tikrai visada :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. A must see. Kai vel pradesiu naudoti interneta that is :D

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin