2008 m. rugsėjo 23 d., antradienis

Mamontovas ir vampyrai

A. Mamontovo dainose visad pasitaikydavo kažkokių pseudovampyriškų užuominų, kurios, žinoma, tik glostė širdį, kad va ir lietuvis apie tokius dalykus retkarčiais uždainuoja :) Na, o šiaip jis dabar neblogą politiką ėmė daryti MySpace platybėse - kviečiasi į draugus kiekvieną lietuvį. Koks patriotizmas. Šaunu. O aš, sujaudinta šito žesto, neatsispyriau pagirti jo vienos dainos iš naujausio albumo, kurios žodžiai skamba taip:

žurnalų viršeliai
vampyrų veidai
gyventi stilingai
numirt prabangiai
primena kraują
lūpų dažai
tos pačios naujienos
tik keičias vardai

Išties geri žodžiai. O tada dar mano didesniam nustebimui, mes apturėjome šiokį tokį pokalbį apie... vampyrus, žinoma :D

aciu, Zivile :)
na......show biznyje vien vampyrai ir turejau kelis kartus nusvilti pirstus, kol ismokau juos atpazinti ir neutralizuoti....:) todel galima apie tai ir padainuoti :)
a.

Aš susijaudinusi dėl atsakymo, prašiau tęsti, bet, pasirodo, jis pamiršo greitai apie ką rašė ir tęsimas buvo toks... jau liūdinantis.

vampyrai tarp zmoniu yra tie, kurie siurbia is taves energija, visais budais gaudami tavo demesi.....tu po kurio laiko pajunti, kad bendravinmas su tokiu zmogumi tave isvargina. tada nebesuteiki demesio ir vampyras kuri laika piktai parekaves nusipsta arba susiranda nauja auka :)
a.

Ačiū už informaciją, dėde Andriau :D Na, ir aš daugiau nebeatrašiau X) Galbūt negražiai pasielgiau?..

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Blog Widget by LinkWithin