2008 m. rugsėjo 26 d., penktadienis

You'll End Up Looking Like Scary Bitches In Creeper Fest III !

Na, ką gi - vėl laikas kažką "pareklamuoti", o tiksliau - noriu pakviesti visus į "Creeper Fest III". Iš patikimų šaltinių nevienąkart girdėjau, kad tai vienas geriausių dark festivalių made in Lithuania.

O kaip tai šįkart susiję su vampyrais? Ogi šį šeštadienį koncertuos Scary Bitches. Pati patikinsiu, kad retai sutinku grupių, kurios kažką gero apie tuos vampyrus dainuotų, na, o šios moteriškės kai uždainuoja! XD Patys paklausykite, pvz. "Lesbian Vampires From Outer Space". Ech, ilgai negalėjau šios dainos iškrapštyt iš savo mobilaus :D

Na, bet bus juk ne vien Scary Bitches. Kadangi aš esu didelė vargšė diletantė toje muzikoje, tai galėsiu kažką padoresnio parašyti po šio festivalio:) Gal daugiau išgirsiu dainikių apie vampyrus ir drakulas.



Beje, Cthulhu kačiukas, šio festivalio simbolis, digital art menininkės Natalie Shau darbas :) Et, vis dar sunkiai taikaus su tuo skaitmeniniu menu, bet vis tiek jos darbai kaskart vis gražėja, o ir šiaip žmogutis tiek daug pasiekęs - garsina mūsų Lietuvėlę.

Tai iki pasimatymo festivaly!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Blog Widget by LinkWithin