2008 m. rugsėjo 11 d., ketvirtadienis

Thou shall not crave thy neighbour

Jau pamiršau, ką reiškia besikankinant laukti naujos serijos, kuri pasirodys tik po savaitės... Kaip viskas prailgsta ir mokslai išgaruoja iš galvos. Ir aš vėl tokioje situacijoje... Dar neseniai skaudžiai atsisveikinau su "Blood Ties" ir "Moonlight" (juos būtinai būtinai aptarsiu dar), nors vis dar dedu viltis, kad nors vienas iš jų bus pratęstas antram sezonui.
Tačiau dabar "Šešių pėdų po žeme" kūrėjai patiekė šviežio kraujo vietinei auditorijai - "True Blood". Žinoma, gėris tie torrentai ;) Tuomet net ir gūdūs lietuvaičiai gali šitą serialą išvyst. Tereikia tik noro.
Taigi apie pačią esmę: siužetas sukasi Luizianoje, todėl neaplenkiamas ir Lestatas su Naujuoju Orleanu, o iš to gaunasi labai neblogi juokeliai. Baisiai neblogi. Vampyrų vaizdavimas su metais tik gerėja. O dėl šiame seriale vis šmėkščiojančio vampyro verta akis pavarvinti. O taip! O šiaip kuris gi serialas neapsieis be meilės bla bla bla?
Kol kas išėjo tik dvi serijos. Sėkmės ir kantrybės laukiant trečios dalies.


Everybody should have sex with a vampire at least once before they die


Įvertinimas: šiaip tikrai negadina vampyriškojo įvaizdžio, o ir sensualumo auros nestokota, tačiau blogiukams tikrai trūksta šiek tiek estetikos.

TV Series Online

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Blog Widget by LinkWithin