2009 m. kovo 5 d., ketvirtadienis

Ką Pipinytė sakė

Nežinau, kiek daug kas žino kino kritikę Ž. Pipinytę, bet geriau bent nuo šiol žinokite, kad yra tokia cool moterėlė pas mus Lietuvoje. Ji veda paskaitas apie kiną VU, VDA, gal dar ir kitur, bet jau nežinau tiek daug. Ir kambariokė apsilankė vienoje paskaitoje, kur ji išreiškia savo nuogąstavimus apie... vampyrus XD
Pasak jos, kur tik nuvažiuoja ji, pvz. neseniai lankėsi Vokietijoje, tai kiekviename knygyne pirmose eilėse išdėstytos keturios knygos. Spėkit kokios :D Taip, "Twilight", "New Moon", "Eclipse", "Breaking Dawn". Ir visur vien tas "Twilight". Ir vėl vampyrai. Kiek galima? Neseniai buvo jų kultas (matyt, "Draculą" turėjo omeny) ir vėl.
Na, man visai maloni žinia :D Tik tiek, kad "Twilight" nelabai kokia reprezentacija, na, bet visad geriau už bleidus!

3 komentarai:

  1. As kaip tik pries metus lankiau jos paskaitas vda:)buvo tikrai labai idomu:))) atsimenu sake, kad visuomene susidomi vampyrais ir tamsiom temom, nujausdama ateinant kazka negero. Tokiu butybiu vaizdiniai leidzia personifikuoti aplink sklandanti neapciuopiama blogi. Taip buvo pries abu pasaulinius karus... na bet dabar vampyrai nebe tokie, kaip pirmuose filmuose:) Man daug labiau patinka "dabartiniai" vampyrai - mastantys ir jauciantys:)))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš už žiauresnius vampyrus.....:)
    Šiaip mielai reiktu pasigaut šitos motereles paskaita,nors gerai,kad tokia turim Lietuvoje XD

    AtsakytiPanaikinti
  3. ichtija, zymiai idomiau apie vampyrus isgirsi pas arlauskaite (vu), ji ten desto rudenio semestrais "gotikine literatura ir mena". cia esu pradzioje aprasius jos paskaitas. ten kaifas tokiems, kaip mes :D

    rainntearr, as dar vis negaliu i jos paskaitas isipaisyti, sunkus sis semestras paciai. bet va, gal kaliegos esame :D (vda)

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin