2009 m. balandžio 3 d., penktadienis

Annes Lestatas

Na, ši žinutė skirta A. Rice ir ypatingai Lestato gerbėjoms/ams. Jei kiek domėjotės savo mylimų personažų kilme, tai tikriausiai žinote, kad Klaudija - Annes mirusios nuo leukemijos mažametės dukters prototipas, Luji - pati Anne (kurį laiką), Lestatas - jos vyras Stanas (gaila, kad jis mirė, Anne nebūtų persimetusi ant Jėzaus), Deividas - jos tėvas. (Įdomu, kuris iš jų yra jos sūnus. O gal Christopheris pasireiškia iškart visuose personažuose su savo homoseksualia dalele). Dėl kitų personažų nežinau. Taigi, Lestatui Anne suteikė savo vyro charakterį (mokytojo vaidmuo, menininkas, kovojantis su gyvenimu ir t.t.). Tačiau ar žinote, kokį Anne Lestatą vizualiai savo mintyse turėjo? Jai juk baisiai nepatiko, kai atrinko Tomą Cruisą (o dėl Stuarto Townsendo ir Hugh Panaro nuomonės nežinau). Norite sužinoti?
Anne pati viešai pareiškė savo norą Lestato vaidmeny matyti tik Rutgerį Hauerį. Tačiau dvidešimtmetį vaidinti penkiasdešimtmečiui tikrai nederėjo. Šiaip man visi Lestatai patiko ir neturiu priekaištų, bet pagalvokime, kodėl Annei vis dar taip norėjosi Hauerio?
Jos pirmoji knyga išėjo 1976 m. O pati idėja buvo brandinama daug anksčiau. Ir dabar 1973 m. išėjo (garsiausias) olandų filmas "Turkish Delight", kuris net buvo nominuotas Oskarui, vadinas, Anne jį tikrai matė. O panelė buvo pakrypus, gi ji ir erotiką vėliau rašė (tik dabar jau nori tą etapą nutylėti), tad jai tas filmas tikrai turėjo patikti. Ir aš duočiau ranką nukirsti, bet tikrai šio filmo Erikas yra pats pačiausias jos Lestatas. Patikėkite, aš kai tą filmą žiūrėjau, iškart supratau, kad tai tikrų tikriausias Lestatas. Dieve, bet koks geras filmas... Šiandien mes žiūrime kokį "Californication" ir stebimės/žavimės/baisimės pisuoklišku siužetu, bet kai kas jau seniai tai yra parodę per žydruosius ekranus (įdomu, ar mūsų tėvai savo jaunystėje irgi matė tą filmą).
Štai Lestato evoliucija:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Blog Widget by LinkWithin