2009 m. gegužės 5 d., antradienis

Kokia naujiena iš "Knygų klubo"

Mieli Knygų klubo nariai,
Birželio 30 d. Lietuvoje pasirodys trečioji S. Meyer trilogijos dalis „Užtemimas“! Tūkstančiai skaitytojų, kuriuos sužavėjo pirmosios dvi trilogijos dalys „Saulėlydis“ ir „Jaunatis“, su nekantrumu laukia, kuo gi pasibaigs įsimylėjėlių Belos ir vampyro Edvardo meilės istorija. Kviečiame knygą „Užtemimas“ užsisakyti jau dabar! Tai padaryti galite apsilankę mūsų interneto svetainėje www.knyguklubas.lt arba paskambinę nemokamu telefonu 8 800 20022 (numeris galioja tik iš fiksuotojo ryšio telefono). Svarbi informacija apie išankstinį užsakymą. Jei knygos „Užtemimas“ užsakymą pateiksite iki birželio 30 dienos:• Knygą (as) per paštą arba kurjerį (priklausomai nuo to, kurį pristatymo variantą pasirinksite) išsiųsime birželio 30 dieną – jas gausite ne vėliau kaip per 3 dienas. • Jei pageidausite atsiimti užsakymą viename iš mūsų knygynų, tai padaryti galite ne anksčiau kaip birželio 30 dieną. • Jei kartu su knyga „Užtemimas“ norėsite užsisakysite kitų knygų ir norėsite jas gauti anksčiau nei pasirodys „Užtemimas“, prašome pateikti du atskirus užsakymus.
Atviras Jums, Knygų klubas

Ot varo bizniuką. O ir kaina bus virš 40 lt. O aš turiu žmogelį, kuris dažnai važinėja į užsienį ir galėtų, kas norite, jums parvežti tą knygą daug pigiau ir svarbiausia, kad tai bus originalas, o ne durnas lietuviškas vertimas... Jei ką, rašykite čia man:) (Tas žmogelis daug ką parvežtų)

2 komentarai:

  1. o ką daryt jei aš angliškai nesuprantu tiek, kad skaityti knygą. Tiek kiek surpantu, neleistu isijausti i ja, o imtu tik nervas. Taigi lieka tik lietuviskai. ir laukti, kol atpigs. nes visi prisipirko Saulelydzio uz 40 l;t, o dabar maximoj 23 lt :): ) pasityciojimas. Isisidirbineja is zmoniu .

    AtsakytiPanaikinti
  2. kada nors ateis metas, kai geisite tik originalu :)

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin